Blog

WATERWIPES - A LEGTISZTÁBB TÖRLŐKENDŐ

2021.04.02 14:15

WaterWipes A Legtisztább Törlőkendő, mely több mint 50 országban van jelen a és immáron Magyarországon is elérhető. A WaterWipes, mely nem csupán egy popsitörlő vagy egy átlagos babatörlőkendő akár felnőttek számára is használható. A tisztaságát és a természetességét kiválóan tükrözi, hogy a WaterWipes Törlőkendők egyedüliként allergiás vagy akár ekcémás bőrre is használhatóak. S miért nem csak Babák számára? Hiszen akár felnőttek is használhatják sportolás, utazások vagy egyéb alkalmak esetén. Mivel a WaterWipes A Legtisztább Törlőkendő, így allergiás vagy ekcémás bőrre is alkalmazható. 

WaterWipes Törlőkendő babáknak és az egész családnak minden alkalomra. A világ legtisztább törlőkendője 2017-ben érkezett Magyarországra és azt követően fokozatosan kerül bevezetésre országszerte. A WaterWipes Babatörlőkendő rövid idő alatt lett nemzetközileg elismert és népszerű. Jelenleg az Egyesült Királyságban eladások alapján a második, az USA-ban az Amazon oldalán az első legkedveltebb popsitörlő.

WaterWipes Törlőkendő Babáknak különlegessége abban rejlik, hogy egy cseppet sem enged a minőségből és a megbízhatóságból. A WaterWipes Nedves Babatörlőkendő összetevőinek köszönhetően a babák születésétől azonnal használható. Egyedüli módon az angliai szülésznők 97%-a csak a WaterWipes Törlőkendőket javasolják az újszülött babák érzékeny bőrének ápolására. Ezt megerősítve, tesztelések sokasága után az AllergyUK valamint a Nemzeti Ekcéma Szervezet is csak a WaterWipes Törlőkendőt javasolja használatra.

Hogy miben rejlik a titka a WaterWipes Természetes Törlőkendőknek? A lehető legkevesebb összetevőt használják a gyártás során és azokat is szigorúan ellenőrzik. A Törlőkendő alapját adó 99,9% víz egy speciális eljáráson megy keresztül, majd hozzá adnak egy csepp grapefruit mag olaj eszenciát és ezt felviszik egy magas minőségű kellően vastag, de közben lágy pamut vatta anyagra. Így nem csak biztonságos, de kényelmes is lesz a WaterWipes Törlőkendő használata.